X

Lütfen Ülke (Bölge) Seçiniz

Türkiye (Türkçe)Türkiye (Türkçe) Worldwide (English)Worldwide (English)
X
X

Lütfen Ülke (Bölge) Seçiniz

Türkiye (Türkçe)Türkiye (Türkçe) Worldwide (English)Worldwide (English)
X

Kişisel Veriler ve Genel Gizlilik Sözleşmesi

AnasayfaKişisel Veriler ve Genel Gizlilik Sözleşmesi

VENUSNETWORK GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ BEYANI
18.08.2022
İşbu sözleşmede geçerli olacak müşterilerimiz, ortaklarımız, potansiyel müşterilerimiz ve diğer bireyler
VENUSNETWORK’nun kişisel veri sağladığında, onların mahremiyetlerine saygı duyacağımıza güvendiklerini
biliyoruz.
Bu güveni hafife almıyoruz ve her bireyin gizliliğini korumak, kullandığımız kişisel verileri korumak için
önlemler almayı taahhüt ediyoruz.
Hakkınızda topladığımız veriler ve bunların nasıl kullanıldığı paylaşıldığı konusunda size karşı şeffaf
olmaya çalışıyoruz. Buna karşılık, kişisel verilerinizi nasıl elde ettiğimiz, topladığımız, paylaştığımız ve
kullandığımız konusunda seçeneklerinizin olması gerektiğine inanıyoruz.
İşbu Sözleşmesinde Yer Alan Beyanın Vaatlerine Karşın Ayrıntılı Bir Bakış:
GİZLİLİK POLİTİKASI
VENUSNETWORK web sitesine hoş geldiniz. VENUSNETWORK, bulut altyapısı ve ilgili hizmetleri sunan küresel, hiper
ölçekli bir bulut sağlayıcısıdır.
İşbu Gizlilik Politikası, Sitemizi ve VENUSNETWORK hizmetlerini kullandığınızda veya VENUSNETWORK ile başka bir
şekilde etkileşim kurduğunuzda hangi verileri topladığımızı, bunları neden topladığımızı ve bu verilerin
nasıl kullanıldığını açıklar. Bu gizlilik politikası, kişisel veriler ve aşağıdakilerden veya bunlar hakkında
toplanan diğer bilgiler için geçerlidir. Sitemizin ziyaretçileri veya kullanıcıları, potansiyel müşterileri ve
mevcut müşterileri, lütfen kişisel verileriniz için geçerli olabilecek ek açıklamalara da bakınız:
 Türkiye’de ikamet ediyorsanız, lütfen Türk Sakinleri İçin KVKK Sözleşmesi ’ne bakınız.
 Avrupa Ekonomik Alanı’nda bulunuyorsanız, lütfen AB Gizlilik Bildirimi ’ne bakınız.
Web sitemizi veya VENUSNETWORK hizmetlerini kullanarak bize kişisel verilerinizi sağlamış olup, kişisel
verilerinizin İşbu Gizlilik Sözleşmesi Beyanı’ da belirtilen şekilde işlenmesine izin vermiş olursunuz.
İŞBU GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ BEYANI ALTINDA ELDE ETTİĞİMİZ BİLGİLER
Hakkınızda, sizinle doğrudan veya dolaylı olarak tanımlayan, ilgili, açıklayan, ilişkilendirilebilecek veya
makul bir şekilde bağlanabilecek bilgileri elde edebiliriz. Kişisel verileri doğrudan sizden veya otomatik
toplama yoluyla elde edebiliriz. Bu Gizlilik Politikası, hangi verilerin neden toplandığını belirleyen taraf
anlamına gelen “veri denetleyicisi” olarak işlediğimiz Kişisel Veriler için geçerlidir. Lütfen bu Gizlilik
Politikasının, Kişisel Verileri, VENUSNETWORK Hizmetlerini sağlama sürecince Müşteriler adına bir “veri
işlemcisi” rolünde işlediğimiz ölçüde geçerli olmadığını unutmayın.
SAĞLADIĞINIZ KİŞİSEL VERİLER
VENUSNETWORK; Site veya Hizmetler ile etkileşim kurduğunuzda sizden Kişisel Veriler alabilir, VENUSNETWORK Müşteri
Panelini kullanarak bir hesap oluşturduğunuzda, Hizmet siparişi verdiğinizde veya bizimle iletişim
kurduğunuzda kişisel verilerinizi kayıt eder.


Powered by WISECP
Top